У США сталася стрілянина: троє загиблих, двоє поранених

У США сталася стрілянина: троє загиблих, двоє поранених

Укрінформ
У США троє людей загинули, щонайменше двоє отримали вогнепальні поранення внаслідок чергового випадку стрілянини, цього разу – в містечку Харфорд, штат Мериленд.

Про це йдеться в повідомленнях місцевої поліції та шерифа округу, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Можемо підтвердити, що ми зараз на місці стрілянини в Еммортон бізнес-парку. Повідомляється про багатьох постраждалих", - йдеться у Twitter шерифа міста Харфорд.

Офіс шерифа розмістив попередження громадянам уникати місця інциденту, де працює поліція. Пізніше було повідомлено, що нападник убив трьох людей, двоє потрапили до лікарні у критичному стані. 

Поліція штату Меріленд згодом оприлюднила ім'я і фото підозрюваного, яким виявився темношкірий молодик, що продовжує перебувати на свободі. 

"Розшукується Раді Лабіб Прінц. Підозрюваний у розстрілі п'яти людей в бізнес-парку міста Харфорд. Вважається озброєним та небезпечним", - зауважується в повідомленні.

Читайте також: У Кенії невідомий відкрив стрілянину по студентах, є загиблі

Як повідомляв Укрінформ, проблема збройних нападів на мирних громадян у США стала особливо гострою після масового розстрілу 59-ти й поранення 527-ми людей. Нападник при цьому мав арсенал з-понад 20 одиниць стрілецької зброї. Інцидент вкотре порушив питання про необхідність запровадження обмежень у систему вільного продажу зброї в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-