У Москві знову зняли меморіальну табличку з будинку Нємцова

У Москві знову зняли меморіальну табличку з будинку Нємцова

Укрінформ
Вранці 11 жовтня активісти радикального прокремлівського руху SERB знову зняли меморіальну табличку з будинку в московському Климентівському провулку, де жив опозиційний політик Борис Нємцов

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на ватажка руху Ігоря Бекетова.

"Сьогодні вранці учасники громадського руху SERB знову демонтували і доставили до чергової частини УВС по Центральному адміністративному округу столичного главку МВС незаконно встановлену на фасаді будинку за адресою: Климентівський провулок, 9, пластикову табличку з написом, що в цьому місці нібито проживав політик Борис Нємцов" , - сказав Бекетов.

Коли була встановлена табличка, не повідомляється. 9 жовтня Нємцову виповнилося б 58 років.

Першу табличку на будинку, де проживав Нємцов, встановили 7 вересня 2017 року за рішенням мешканців будинку. За п'ять днів її також зняли активісти SERB.

Читайте також: Суд скасував штрафи засудженим за вбивство Нємцова

Муніципальний депутат району Замоскворіччя Сергій Марков розповідав, що власники квартир будинку в Климентівському провулку самі проголосували за встановлення таблички, а отже, на її розміщення не потрібно схвалення міської влади. Проти SERB Марков збирався подати заяву про крадіжку, самоправність і умисне пошкодження майна. Чи були порушені кримінальні справи, не повідомлялося.

Раніше повідомлялося, що табличка на згадку про Нємцова була також встановлена в день його народження в ярославському будинку, де мешкав політик.

Бориса Нємцова було вбио в центрі Москви 27 лютого 2015 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-