Трамп каже, що обрав правильний шлях на відміну від попередніх президентів

Трамп каже, що обрав правильний шлях на відміну від попередніх президентів

Укрінформ
Нинішній глава Білого дому Дональд Трамп заявив у вівторок, що політика попередніх адміністрацій США могла призвести до глобальної проблеми, однак зараз Сполучені Штати перебувають на "вірному шляху".

Про це він сказав під час зустрічі в Білому домі з колишнім держсекретарем США Генрі Кіссінджером, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Раніше ми були на неправильному шляху. Все, що потрібно – це просто поглянути назад. Якщо озирнутися, за останні 25 років через численні адміністрації ми опинилися на шляху до дуже великої проблеми – такої проблеми, якої цей світ ще ніколи не бачив", - зазначив Дональд Трамп.

Таким чином він прокоментував звинувачення на його адресу з боку сенатора Боба Коркера щодо розв'язання Третьої світової війни.

Читайте також: Білий дім прокоментував висловлювання Трампа про IQ Тіллерсона

"Зараз ми на вірному шляху, повірте мені", - додав президент.

Як повідомляв Укрінформ, у неділю глава міжнародного комітету Сенату Боб Коркер звинуватив президента Трампа у некомпетентності, що межує з телевізійним шоу та здатна розпалити нову глобальну війну.

"Він мене турбує. І це мало би турбувати будь-кого, хто переживає за нашу націю", - заявив впливовий американський сенатор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-