Білий дім прокоментував висловлювання Трампа про IQ Тіллерсона

Білий дім прокоментував висловлювання Трампа про IQ Тіллерсона

Укрінформ
Білий дім був змушений виправдовувати черговий невдалий "жарт" президента Трампа, який в одному з останніх інтерв'ю запропонував помірятися рівнем IQ з держсекретарем США Рексом Тіллерсоном. 

Відповідну заяву озвучила у вівторок речниця Білого дому Сара Сандерс, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Президент, звичайно, ніколи не мав на увазі, що державний секретар не володіє видатним розумом", - заявила речниця Білого дому.

Коментуючи висловлювання Трампа, вона зазначила: "Він просто пожартував, ось і все". 

Сандерс також поінформувала, що президент і держсекретар мали зустріч у вівторок і продовжують працювати пліч-о-пліч для просування порядку денного, визначеного главою Білого дому. При цьому вона підкреслила, що Трамп "має 100-відсоткову впевненість" у Рексі Тіллерсоні.

Читайте також: Трамп висунув умови щодо нової імміграційної політики США

Раніше президент США Дональд Трамп дав інтерв'ю журналу Forbes. Коментуючи інформацію про те, що Рекс Тіллерсон кілька місяців тому мав конфлікт з президентом і навіть назвав його "бовдуром", Трамп спочатку спробував спростувати цю інформацію, однак потім висловив іншу думку. 

"Я думаю, це фейкові новини, але якщо він і справді так сказав, то доведеться нам порівняти результати тестів IQ. І я вам скажу, хто одержить перемогу", - зауважив президент США. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-