Новий президент ПАРЄ назвала свої пріоритети

Новий президент ПАРЄ назвала свої пріоритети

Укрінформ
Новообраний президент Парламентської асамблеї Ради Європи Стелла Кіріакідес серед пріоритетів своєї діяльності на цій посаді назвала боротьбу з корупцією заради утвердження демократії, захисту прав людини та верховенства права.

Про це голова ПАРЄ заявила у своєму першому зверненні до Асамблеї у вівторок у Страсбурзі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Моє особисте рішення балотуватися на пост президента грунтується виключно на твердій вірі у Парламентську асамблею, у демократію, права людини та верховенство права... Упродовж наступних кількох місяців моїм пріоритетом є забезпечення виваженості, консенсусу, довіри і єдності, а також невтомна і відкрита протидія корупції", - сказала президент ПАРЄ.

Вона запевнила, що працюватиме якнайкраще, щоб не розчарувати членів Асамблеї.

Читайте також: ПАРЄ з третьої спроби обрала нового президента

Слід зазначити, що Кіріакідес працюватиме президентом ПАРЄ лише до кінця січня 2018 року, доки триватиме термін перебування на цій посаді представника Європейської народної партії.

Як повідомляв Укрінформ, раніше у вівторок, 10 жовтня, новим президентом Парламентської асамблеї Ради Європи було обрано депутата від Кіпру Стеллу Кіріакідес.

Фото: flickr.com-epp-cd-group

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-