У Москві через фільм “Він вам не Дімон” затримали директора фонду Навального

У Москві через фільм “Він вам не Дімон” затримали директора фонду Навального

Укрінформ
Судові пристави у Москві затримали директора Фонду боротьби з корупцією (ФБК) Романа Рубанова за невидалення фрагментів фільму "Він вам не Дімон" за позовом мільярдера Алішера Усманова.

Про це сам Рубанов написав у Twitter.

"Затриманий судовими приставами рано-вранці біля під'їзду будинку. Доставляють на Бутирський вал. Судовий пристав "клятвенно" пообіцяла Навальному кримінальний термін за невиконання рішення суду щодо Усманова, "тому що люблю Росію", - пише Рубанов.

З постанови, яку він опублікував, витікає, що затримання пов'язане з відмовою ФБК видалити фрагменти фільму про незадекларовану нерухомість прем'єра РФ Дмитра Медведєва "Він вам не Дімон" за позовом мільярдера Алішера Усманова.

Читайте також: Протести в РФ: Слідком завів справу на активістів про "заподіяння смерті"

Суд за позовом Усманова до Олексія Навального і ФБК відбувся у травні 2017 року - це був перший розгляд за підсумками розслідування про майно, яким користується Медведєв. У першому рішенні Люблінського суду йшлося про те, що ФБК і Навальний повинні видалити фільм "Він вам не Дімон" цілком. Потім Мосміськсуд уточнив, що видалити треба тільки ті фрагменти, які оскаржував Усманов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-