Штаб Навального оголосив про завершення акції протесту в Москві

Штаб Навального оголосив про завершення акції протесту в Москві

Укрінформ
Штаб російського опозиційного політика Олексія Навального в Москві оголосив про закінчення неузгодженої акції в центрі столиці.

Про це повідомляє «Дождь» з посиланням на сторінку штабу в «ВКонтакте». 

«Спасибі вам за відмінну дію в самому центрі столиці. Людей багато, прапорів багато, плакатів і символіки кампанії - теж багато, енергії і сили - через край. Знову і знову доводите своїм прикладом: Кремлю давно пора міняти свої методи», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що рух «Протестующая Москва» також повідомив про завершення акції і попросив учасників розійтися. Деякі протестувальники залишилися на Пушкінській. Вони читають рядки з віршів Олександра Пушкіна і співають гімн Росії.

Читайте також: У Росії мітингують прибічники Навального

Неузгоджена акція на підтримку Навального почалася о 14:00 7 жовтня на Тверській вулиці в Москві. Учасники кілька разів пройшли ходою по Тверській вулиці, вигукуючи гасла: «Свободу Навальному», «З днем народження», «Росія без Путіна», «Один за всіх і всі за одного» та інші. За інформацією МВС Росії, в акції взяли участь близько 700 осіб. Акції на підтримку політика пройшли і в інших регіонах Росії, в 22 містах затримано більше ста осіб.

Фото: Новая газета

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-