Трагедія у Вегасі: стали відомі плани стрільця

Трагедія у Вегасі: стали відомі плани стрільця

Укрінформ
Стівен Педдок, який розстріляв 59 осіб із вікна готелю в Лас-Вегасі, планував втечу з місця злочину. Організацію масового вбивства йому допомогли влаштувати невідомі.

Про це повідомляє ВВС Україна із посиланням на дані слідства. 

"Стівен Педдок вів таємне життя, яке залишається не зовсім зрозумілим", - заявив журналістам шериф Джо Ломбардо.

Раніше подруга вбивці повідомила, що вона не мала уявлення про наміри Паддока. Поліція підтвердила, що його мотиви залишаються незрозумілими.

На прес-конференції у середу шериф округу Кларк Джо Ломбардо підтвердив, що  Педдок готувався втекти з місця злочину, але подробиць не повідомив.

У відповідь на запитання, чи вчинив Педдок напад сам, шериф зауважив, що важко собі уявляє, щоб такий напад могла вчинити одна людина.

Раніше місцева влада заявляла, що Педдок був "самотнім вовком" і сам несе відповідальність за цей злочин. 

Читайте також: Стрілець із Вегаса ретельно готувався до атаки - розслідування

У свою чергу агент ФБР Аарон Руз заявив, що поки не знайдено ніяких даних про зв'язки Педдока з терористами, але співробітники бюро досі не відкидають такої можливості.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч проти понеділка, 2 жовтня, 64-річний Стівен Педдок відкрив вогонь по 22-тисячному натовпу шанувальників музики з вікна 32-го поверху готелю в розважальному комплексі Мандалай Бей у Лас-Вегасі. За останніми даними, загинули 59 осіб і поранені 527 осіб. Педдок застрелився до того, як правоохоронці увірвалися в його номер. Мотиви злочину наразі невідомі.

Фото: Ethan Miller/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-