Стрілець із Вегаса ретельно готувався до атаки - розслідування

Стрілець із Вегаса ретельно готувався до атаки - розслідування

Укрінформ
64-річний Стівен Педдок, який відкрив стрілянину по учасниках фестивалю в Лас-Вегасі, ретельно готувався до нападу.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на місцеву владу та слідчих. 

"Ми знаємо, що Стівен Педдок - це людина, яка десятиліттями купувала зброю та боєприпаси і жила таємним життям, більша частина якого ніколи не буде повністю зрозумілою", - заявив журналістам шериф округу Кларк Джозеф Ломбардо.

Як повідомляється, Педдок також розглядав можливість здійснення нападу в Чикаго або Бостоні.

Читайте також: Стрілець із Вегаса був “китом” казино і мав право на будинки з басейном

За словами Ломбардо, йому важко повірити, що арсенал зброї, боєприпасів та вибухівки, що знайшли поліцейські під час розслідування, Педдок міг самостійно зібрати. Ймовірно, йому хтось допомагав, додав шериф.

Зазначається, що перед атакою у Лас-Вегасі Педдок забронював номери в готелі Чікаго, що знаходиться на території музичного фестивалю Lollapalooza. Однак поки не відомо, чи відвідував він його. 

Як повідомлялося, в ніч проти понеділка, 2 жовтня, 64-річний Стівен Педдок відкрив вогонь по 22-тисячному натовпу шанувальників музики з вікна 32-го поверху готелю в розважальному комплексі Мандалай Бей у Лас-Вегасі. За останніми даними, загинуло 59 людей і поранено 527 осіб. Педдок застрелився до того, як правоохоронці увірвалися в його номер. Мотиви злочину наразі невідомі.

Фото: Ethan Miller/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-