Свідчення ФБР дав британський автор досьє на Трампа - CNN

Свідчення ФБР дав британський автор досьє на Трампа - CNN

Укрінформ
Слідчі офісу спеціального прокурора Роберта Мюлєра зустрілися з колишнім агентом британських спецслужб Крістофером Стілом, який свого часу надав американським спецслужбам "російське" досьє на Дональда Трампа.

Матеріали зустрічі, яка відбулася минулого літа, стануть частиною матеріалів слідства ФБР щодо втручання Росії у вибори в США, повідомляє CNN.

"Інформація Крістофера Стіла, колишнього офіцера Мі-6, може допомогти слідчим визначити, чи мало місце порушення закону під час контактів між представниками кампанії Трампа та підозрюваними російськими оперативниками", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Трамп незабаром оголосить про розірвання ядерної угоди з Іраном - WP

За інформацією джерел, розвідувальне співтовариство США хоч і заявило, що не прийняло жодного рішення по тому, чи є надійною інформація з досьє Стіла, втім сприйняла представлені документи серйозно.

У досьє, яке просочилося в ЗМІ незабаром після виборів, описувалися контакти Дональда Трампа з російськими політиками та бізнесменами, наближеними до влади. Крім того, в документах також були представлені деталі поїздки Трампа в Москву на конкурс "Міс Всесвіт".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-