РФ запустить пасажирські потяги в обхід України

РФ запустить пасажирські потяги в обхід України

Укрінформ
Із 15 листопада Росія запускає рух пасажирських поїздів в обхід України ділянкою Журавка - Сохранівка – Боченково, тобто Воронезькою та Ростовською областями.

Про це йдеться у повідомленні Південно-Східної залізниці РФ, пише  "Інтерфакс".

"У зв'язку з введенням в експлуатацію ділянки Журавка - Сохрановка - Боченково з 15 листопада зміниться маршрут прямування пасажирських поїздів з Москви до Кисловодська, Анапи, Назрані, Адлера, Новоросійська, з Санкт-Петербурга в Адлер, а також у зворотному напрямку. Це перша частина пасажирських поїздів, які вперше підуть по новій ділянці, не заходячи на територію України, до цього були пущені тільки вантажні поїзди", - повідомили у прес-службі залізниці.

У прес-службі додали, що через зміни руху цих поїздів також частково зміниться розклад поїздів з Воронежа, Адлера, Анапи, Новоросійська в Москву, з Адлера до Нижнього Новгорода і з Кисловодська в Іркутськ і Тинду.

Читайте також: В Україні повинні з'явитися конкуренти "Укрзалізниці" - Омелян

Нагадаємо, у серпні "Російські залізниці" завершили будівельно-монтажні роботи на залізничному обході України і до кінця осені планують відкрити рух поїздів на цій лінії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-