Стрілянина у Вегасі: віце-президента CBS звільнили за різкий коментар

Стрілянина у Вегасі: віце-президента CBS звільнили за різкий коментар

Укрінформ
Керівництво американської компанії CBS звільнило віце-президента за образу загиблих у результаті стрілянини в Лас-Вегасі.

Про це пише The Washington Post з посиланням на заяву компанії.

"CBS звільнила виконавчого директора компанії Хейлі Гефтман-Голд у понеділок після того, як вона розкритикувала деяких жертв масової стрілянини в Лас-Вегасі, назвавши їх "республіканськими зброярами", які не заслуговують на співчуття", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, віце-президент і старший юридичний радник CBS Гефтман-Голд також написала на своїй сторінці у Facebook, що у неї немає надії на те, що республіканці вживатимуть якихось заходів, тому що вони "не зробили нічого, коли вбивали дітей", маючи на увазі інцидент, який відбувся у 2012 році, коли внаслідок стрілянини в початковій школі "Сенді-Хук" загинули 28 осіб, у тому числі 20 дітей.

Читайте також: Австралія посилить контроль за володінням зброєю

У компанії CBS назвали "глибоко неприйнятними" такі коментарі Хейлі Гефтман-Голд.

"Ця людина, яка була з нами протягом приблизно одного року, порушила стандарти нашої компанії і більше не є працівником CBS. Її погляди, висловлені в соціальних мережах, є глибоко неприйнятними для всіх нас на CBS. Наші серця співчувають жертвам у Лас-Вегасі та їхнім сім'ям", - йдеться у повідомленні компанії.

Сама Гефтман-Голд пізніше вибачилася за свій "ганебний" пост, заявивши, що "глибоко шкодує за применшення значення кожного життя".

Раніше шериф Лас-Вегаса Джозеф Ломбардо надав оновлену інформацію про стрілянину, що сталася вчора на музичному фестивалі. Загиблими вважаються 59 осіб, постраждали - 527.

Як відомо, місцевий житель 64-річний Стівен Педдок почав стріляти по відвідувачах відкритого майданчика Las Vegas Village, де проходив фестиваль кантрі-музики Route 91 Harvest. Стрілянина велася з 32-го поверху сусіднього готелю Mandalay Bay. Злочинець був знайдений мертвим у своєму номері. Як повідомляє поліція, він укоротив собі життя.

Терористичне угруповання "Ісламська держава" (ІД) стверджувало про свою причетність до інциденту, але ФБР не знайшло зв'язку між злочинцем та ІД.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-