За два дні до атаки у Марселі нападника затримувала і відпустила поліція - ЗМІ

За два дні до атаки у Марселі нападника затримувала і відпустила поліція - ЗМІ

Укрінформ
Підозрюваний у вбивстві двох жінок на залізничному вокзалі у Марселі за два дні до інциденту був затриманий, а після цього звільнений поліцією.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на джерело, близьке до розслідування.

"Людина, підозрювана у скоєнні недільного нападу у французькому місті Марселі та вбивстві двох осіб, була заарештована, а потім звільнена поліцією за два дні до інциденту", - йдеться у повідомленні.

Підозрюваний був затриманий поліцією у Ліоні 29 вересня за підозрою у пограбуванні. Потім його звільнили через відсутність доказів.

За словами джерела, особу підозрюваного важко встановити через велику кількість підроблених документів. "У вбивці було вісім різних псевдонімів. Кожен раз, коли його затримували, він надавав інший ідентифікаційний документ, тому це так складно. У одній ситуації він каже, що народився у Франції, а у іншій - що він народився у Алжирі", - сказало джерело.

Як повідомлялося, у неділю невідомий чоловік із ножем накинувся на перехожих на залізничному вокзалі у Марселі. Він зарізав двох жінок, після чого напав на працівників правоохоронних органів, які несли чергування біля вокзалу. Нападник був застрелений на місці.

Читайте також: ІДІЛ взяла відповідальність за теракт у Марселі

Терористична організація "Ісламська держава" взяла на себе відповідальність за теракт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-