Таліби цілились у літак Меттіса, що приземлився в Кабулі - ЗМІ

Таліби цілились у літак Меттіса, що приземлився в Кабулі - ЗМІ

Укрінформ
Бойовики радикального ісламістського руху "Талібан" заявляють, що ціллю їхніх ракет, випущених у районі міжнародного аеропорту Кабула, був літак міністра оборони США Джеймса Меттіса.

Про це повідомляє АР.

"Речник міністерства внутрішніх справ Афганістану Наджиб Даніш заявив, що бойовики Талібану" вистрілили приблизно шість снарядів у районі аеропорту, поціливши як у міжнародний, так і у військовий сектори території, а також у два будинки цивільних поряд", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Афганістані автомобіль наїхав на бомбу: шестеро загиблих

Зазначається, що в результаті атаки загинула афганська жінка, ще 11 цивільних були поранені. Афганським спецпризначенцям вдалося відбити напад, під час якого було вбито чотирьох бойовиків.

Читайте також: В Афганістані смертник атакував конвой НАТО, є поранені

Як повідомляється, у той час, коли відбувалась атака, Меттіс зустрічався із президентом Афганістану Ашрафом Гані та генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом, який також перебуває з візитом у Кабулі.

Наразі невідомо, чи був пошкоджений літак Меттіса під час нападу.

Читайте також: ООН: Трамп закликав покарати країни, що підтримують тероризм

Раніше повідомлялося, що ІДІЛ взяла на себе відповідальність за кілька вибухів, спрямованих на територію аеропорту Кабула в середу, які сталися після того, як міністр оборони США Джеймс Меттіс прибув до столиці Афганістану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-