Зять Трампа вів справи Білого дому через особисту пошту

Зять Трампа вів справи Білого дому через особисту пошту

Укрінформ
Зять президента США Дональда Трампа і його старший радник Джаред Кушнер використовував особисту електронну пошту для службової переписки з урядовими особами щодо питань Білого дому.

Про це повідомляє Politico з посиланням на адвоката бізнесмена Абба Лоуелла.

"Пан Кушнер використовує свою адресу електронної пошти від Білого дому для ведення справ Білого дому. Менше ніж 100 листів з січня по серпень були отримані або відправлені Кушнером колегам з Білого дому з його особистої електронної пошти", - повідомив адвокат.

За словами Лоуелла, листи, як правило, містили новини чи політичні коментарі. Часто відбувалося так, що Кушнер лише відповідав на надіслані повідомлення на його особисту електронну пошту, а не ініціював переписку, наголосив захисник.

Як зазначається, серед тих, хто спілкувався з Кушнером через особисту пошту, був екс-глава органу Білого дому Райнс Прібус, колишній головний стратег президента США Стівен Бенонн та старший помічник Трампа з економічних питань Гері Кон.

Читайте також: Трамп-молодший дав свідчення у сенатському комітеті США

Раніше повідомлялося, що спецпрокурор США Роберт Мюллер, який розслідує можливе втручання Росії в американські президентські вибори, збирається допитати низку високопоставлених співробітників адміністрації президента Трампа - як нині працюючих, так і тих, хто вже втратив посади. У їх числі і колишній глава апарату Білого дому Райнс Прібус та зять президента Кушнер.

У червні стало відомо, що спецпрокурор вивчає ділові операції Трампа, його зятя Кушнера, екс-радника президента з нацбезпеки Майкла Флінна, Пола Манафорта, який кілька місяців очолював передвиборний штаб республіканця, а також Картера Пейджа, який відповідав за консультації із зовнішньополітичних питань у ході передвиборної кампанії мільярдера в 2016 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-