Заяви Трампа щодо КНДР вичерпують шанси на мир – екс-посадовець ЦРУ

Заяви Трампа щодо КНДР вичерпують шанси на мир – екс-посадовець ЦРУ

Укрінформ
Словесна війна між президентом Дональдом Трампом і лідером Північної Кореї Ким Чен Ином призводить до того, що  варіанти для Сполучених Штатів знайти мирне рішення в ситуації з Північною Кореєю "швидко вичерпуються".

Про це заявив у неділю екс-керівник контррозвідувальних операцій ЦРУ Лон Аугустенборг, повідомило американське центральне видання The Hill.

"Ми швидко вичерпуємо можливості. І президент, хоча я, безумовно, розумію його виступ в ООН, ці особисті нападки, особливо коли це відповідь на заяви когось із північнокорейського керівництва з їхньою культурою, щоб зберегти обличчя лише, підвищує ставки та збільшує ворожнечу, і ми вже маємо обмежені можливості", - наголосив Аугустенборг.

Читайте також: КНДР погрожує США "неминучим" ракетним ударом

На його переконання, США потрібно розглянути можливості більшого тиску на Китай, змусивши цю країну прийняти більш жорстку позицію проти Пхеньяна.

"Насправді китайці повинні все розірвати (з КНДР – ред.), і я думаю, ми повинні збільшити тиск на Китай", - зазначив експерт.

За його словами, Китай відчуває, що "їхня загроза номер один – це США, а не Північна Корея".

Як повідомляв Укрінформ у неділю президент США Дональд Трамп продовжив словесну ворожнечу з лідером режиму Північної Кореї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-