Мей відповіла Трампу на

Мей відповіла Трампу на "терористів-лузерів": Не треба спекулювати

Укрінформ
Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей з критикою поставилась до висловлювань президента США Дональда Трампа відносно розслідування останнього теракту в Лондоні.

Про це вона сказала у п'ятницю після надзвичайного засідання британського уряду, повідомляє ВВС.

"Я не думаю, що буде корисно для когось спекулювати щодо того, що являє собою зараз поточне розслідування", - сказала Мей.

Таким чином, вона відповіла на запитання журналістів, які поцікавились її реакцією на заяви американського лідера. Президент Трамп у п'ятницю випустив серію твітів, у яких висловився стосовно розвитку подій у Лондоні.

Читайте також: Кількість постраждалих від вибуху в лондонському метро зросла до 29

"Ще одна атака терористів-лузерів у Лондоні. Це хворі та бездушні люди, які перебували під спостереженням Скотланд-Ярду. Потрібно бути більш активними!", - зазначив президент США у одному з дописів.

Пізніше він додав: "З терористами-лузерами потрібно розбиратися набагато більш жорстко. Інтернет є їхнім основним інструментом вербування, який ми повинні відрізати й використовувати кращим чином!".

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю в лондонському метро спрацював саморобний вибуховий пристрій. Влада Британії охарактеризувала це як терористичний акт. Вибух стався на станції метро "Парсонс Грін", що на південному заході міста, вранці 15 вересня. За останніми даними постраждало 29 людей.

Фото: Olivier Hoslet/EPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-