"Дивний" учень вчинив криваву стрілянину в школі у США

Укрінформ
Чотири учні старшої школи в штаті Вашингтон отримали вогнепальні поранення в середу, один із них загинув від кулі нападника, яким виявився учень тієї же школи з "дивними" нахилами.

Подробиці інциденту повідомило місцеве видання The Spokesman-Review.

"Один учень загинув, ще троє отримали поранення під час стрілянини, що сталася зранку середи (за місцевим часом) у старшій школі Фрімана в південній частині міста Спокен, підозрюваного затримано", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Франції чоловік з криками «Аллах акбар» напав на перехожих

За словами свідків, загиблий учень був десятикласником, він отримав смертельне поранення в голову. Троє інших поранених – дівчата. Інцидент відбувся в коридорі школи поруч із класом біології.

Учні бачили нападника з пістолетом, якого потім затримали правоохоронці.

Поліція не оприлюднила імені стрільця, однак, за попередньою інформацією, він також є учнем цієї школи.

Тим часом, один із школярів, який назвався близьким другом нападника, зазначив, що той завжди був дивним. За словами учня, перед цим нападник повідомив своїм друзям у записці, що планує здійснити "щось дурне".

Читайте також: АТО у центрі Барселони: поліція оточила цілий район

За інформацією місцевої влади, жертви інциденту були одразу доставлені до лікарні. Повідомляється, що всі вони перебувають у стабільному стані.

У старшій школі Фрімана навчається близько 300 учнів невеликого поселення Рокфорд. Поліція та рятувальні служби відреагували миттєво, як отримали повідомлення про інцидент. Місцева влада при цьому закликала власників автотранспортних засобів не використовувати шосе від школи до лікарні, щоб карети швидкої могли швидко доставити поранених.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-