АТО у центрі Барселони: поліція оточила цілий район

АТО у центрі Барселони: поліція оточила цілий район

Відео
Укрінформ
Поліція Каталонії оточила в Барселоні район, де розташований знаменитий собор Саграда Фамілія - там тривала антитерористична операція.

Про це йдеться в повідомленні поліції Каталонії в Twitter.

"В рамках антитерористичної операції ми проводимо перевірки навколо Саграда Фамілія, ми оточили район", - повідомляють в поліції.

Правоохоронці обстежили підозрілий фургон, припаркований біля собору. Відвідувачів собору, а також співробітників і покупців навколишніх магазинів евакуювали.

Читайте також: Суд в Іспанії заблокував закон про порядок відділення Каталонії

"Перевірка Sagrada Familia завершена. Хибна тривога. Ситуація нормалізувалася", - повідомили поліцейські. У фургоні знаходилися дві людини. Після перевірки вони не були затримані, відзначили в поліції.

Нагадаємо: 17 серпня в Іспанії білий фургон протаранив натовп людей на вулиці Рамбла в Барселоні. Водій фургона втік із місця події і переховувався в ресторані, де утримував відвідувачів у заручниках.

Читайте також: Ісламісти можуть атакувати залізниці - німецькі спецслужби

Правоохоронці штурмували ресторан із заручниками, одного з терористів затримали. Поліція Барселони підтвердила інформацію про 13 загиблих і понад 50 поранених унаслідок теракту. Серед них – громадяни 18 країн.

Відповідальність за напад взяла на себе "Ісламська держава".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-