Масове захворювання: 150 пілотів Air Berlin не вийшли на роботу

Масове захворювання: 150 пілотів Air Berlin не вийшли на роботу

Укрінформ
Пілоти збанкрутілого німецького перевізника Air Berlin продовжують сидіти на лікарняних, пасажири - в аеропортах.

Про ситуацію на середу повідомляє сайт компанії, передає кореспондент Укрінформу. 

«У зв'язку з високою захворюваністю екіпажів авіакомпанія Air Berlin чекає подальших перебоїв в повітряному сполученні в середу, 13 вересня. Ми шкодуємо про незручності для наших пасажирів», - йдеться в повідомленні.

На лікарняному знаходяться майже 150 пілотів, у вівторок таких було близько 200 осіб. Формально претензій до них бути не може, проте профспілка заявляла про те, що екіпажі невдоволені і протестують проти дій керівництва компанії.

До командирів екіпажів звернулася міністр економіки Бригіта Ціпріс, закликавши їх проявити витримку для досягнення усіх задовольняючих рішень і не підводити пасажирів.

Напередодні виявилися зачепленими понад 200 рейсів і декілька тисяч мандрівників. В середу, як і у вівторок, рейси не здійснюються в аеропортах Берлін-Тегель, Дюссельдорф.

Наразі претендентів на частини компанії банкрота декілька, останнім до процесу підключився китайський підприємець.

Читайте також: Шульц викликає Меркель на ще одну теледуель

Як раніше повідомлялося, друга за величиною авіакомпанія ФРН Air Berlin оголосила про банкрутство в середині серпня, але завдяки проміжному кредиту федерального уряду в 150 млн євро обіцяла продовжити виконувати свої зобов'язання перед пасажирами впродовж трьох місяців. Наразі ведуться переговори про продаж з декількома зацікавленими компаніями, в першу чергу з Lufthansa.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-