Трамп обіцяє переслідувати терористів скрізь

Трамп обіцяє переслідувати терористів скрізь

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп під час церемонії вшанування пам'яті жертв терактів 11 вересня 2001 року заявив, що терористам ніколи не вдасться залякати Америку й пообіцяв переслідувати їх будь-де на Земній кулі.

Про це він заявив у понеділок, виступаючи перед будівлею Пентагону, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Терористи, які атакували нас, думали, що зможуть породити страх й послабити наш дух. Але Америку не можна залякати, й ті, хто намагатиметься, невдовзі приєднаються до великого списку переможених ворогів, які наважилися випробувати нашу мужність", - наголосив американський лідер.

Він підкреслив, що після теракту 9/11 мільйони чоловіків і жінок приєдналися до американського війська, щоб стати на захист країни. "Американські сили невпинно переслідують і знищують ворогів усіх цивілізованих людей, і це жахливі вороги, яких ми ніколи раніше не бачили. Але ми гарантуємо, що вони ніколи не знайдуть собі безпечного місця для того, щоб потім атакувати нашу країну", - підкреслив Трамп.

Читайте також: Порошенко про 9/11: Злочин, який змінив сприйняття безпеки у світі

Він також зауважив, що явищу тероризму немає місця на Землі.

"Для цих варварських вбивць немає жодного темного кутка, до якого ми не могли б дістатися, жодного сховища, яким ми не могли б захопити, й жодного місця, де можна було б зачаїтися на цій дуже великій Землі", - заявив Трамп.

Він наголосив, що американські цінності будуть збережені, народ процвітатиме і Сполучені Штати переможуть. "Пам'ять про наших близьких ніколи, ніколи не помре", - підкреслив американський лідер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-