Зв'язки Трампа з Росією: ФБР допитає співробітників Білого дому

Зв'язки Трампа з Росією: ФБР допитає співробітників Білого дому

Укрінформ
Спеціальний прокурор США Роберт Мюллер планує допитати колишніх і діючих співробітників Білого дому. 

Про це повідомляє The Washington Post.

"Спеціальний радник Роберт С. Мюллер III повідомив Білому дому, що його команда, ймовірно, намагатиметься опитати шістьох поточних та колишніх радників президента Трампа, які були свідками кількох епізодів, що мають відношення до розслідування втручання Росії на виборах 2016 року", - йдеться у повідомленні.

Йдеться про довіреного радника Хоуп Хікс, прес-секретаря Трампа Шона Спайсера і екс-голову апарату Білого дому Райнса Прибуса. 

Як зазначається, кожен із шести радників був в курсі важливих внутрішніх дискусій, які викликали інтерес слідчих Мюллера.

Білий дім неодноразово заперечував звинувачення на адресу кампанії Трампа у змові з Росією під час президентських виборів. Крім того, радники Трампа, а також його політичні союзники висловлювали сумніви в незалежності та авторитетності спеціального прокурора Мюллера, який очолив розслідування по Росії. Вони, зокрема, наголошували, що той найняв юристів, прихильних до демократів.

Читайте також: Новий посол Росії у США заявив про “конкретні” кроки для поліпшення відносин

У цьому зв'язку новий директор ФБР Крістофер Рей підкреслив, що має "величезну повагу" до Мюллера, який також є колишнім директором Бюро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-