Торгпредство Росії у Вашингтоні перейшло під контроль США

Торгпредство Росії у Вашингтоні перейшло під контроль США

Укрінформ
Торговельне представництво РФ у Вашингтоні перейшло під контроль США.

Про це повідомляє ТАСС.

"Торгпредство РФ у Вашингтоні перейшло під контроль влади США", - вказується в повідомленні.

Близько 35 російських дипломатів працювали в генконсульстві в Сан-Франциско, всі вони будуть переведені в штат посольства РФ у Вашингтоні, повідомило "Інтерфаксу" інформоване дипджерело.

"У генконсульстві РФ в Сан-Франциско значилося близько 35 дипломатів. Російська сторона практично відразу після оголошення про його закриття звернулася з проханням вважати їх співробітниками посольства у Вашингтоні", - сказало дипломатичне джерело.

При цьому, за його словами, "квартири в Сан-Франциско співробітники генконсульства можуть займати до 1 жовтня поточного року, але імунітет зі всього знімається". За його словами, це означає, що в будь-який час ці житлові приміщення можуть приходити поліція, а також представники інших американських структур і відомств, включаючи ФБР.

Читайте також: В торгпредставництві РФ у Вашингтоні почалися обшуки

Консульські будівлі у Вашингтоні і Нью-Йорку, закриття яких вимагають США, зараз використовуються співробітниками торгпредства РФ, заявив високопоставлений представник американської адміністрації. Крім того, за його словами, в Сан-Франциско належить закрити не тільки генконсульство, але і одну офіційну резиденцію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-