На хімзаводі під Х'юстоном - два вибухи, є постраждалі

На хімзаводі під Х'юстоном - два вибухи, є постраждалі

Укрінформ
На хімзаводі в передмісті Х'юстона через повені, викликані ураганом "Харві", сталися два вибухи. Їх не можна було попередити через велику кількість води і відсутність електрики.

Про це повідомляє TJournal.

"На хімічному заводі компанії Arkema у передмісті Х'юстона Корсбі сталися два вибухи", - повідомляє видання CGTN з посиланням на управління шерифа округу Харріс.

"Один із співробітників госпіталізований після вдихання чадного газу на хімічному заводі. Ще 9 самостійно дісталися до лікарів для профілактики", - вказується в повідомленні.

Читайте також: через повені в Х'юстоні може вибухнути хімзавод

Раніше президент компанії Arkema Рік Роу повідомив, що через сильну повінь, викликану ураганом "Харві", на підприємстві можливі вибухи. Роу заявив, що співробітники компанії не можуть запобігти його через високий рівень води і відсутність електрики. Працівників заводу і населені пункти на відстані 2,4 кілометрів від заводу евакуювали.

Раніше стало відомо, що ураган "Харві" почав слабшати, йому присвоїли категорію "тропічної депресії". За даними ЗМІ, загинув мінімум 31 мешканець, понад 30 тисяч жителів залишили свої домівки через повені. Збиток від стихії оцінили в 160 мільйонів доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-