Напад на поліцейських біля Букінгемського палацу розслідують як теракт

Напад на поліцейських біля Букінгемського палацу розслідують як теракт

Укрінформ
Чоловіка, який у п'ятницю ввечері напав з ножем на поліцейських поблизу Букінгемського палацу в Лондоні, поранивши двох правоохоронців, затримали згідно із законом про боротьбу з тероризмом.

Про це повідомляє ВВС.

"26-річного нападника затримали за підозрою у завданні тілесних ушкоджень. Тепер він додатково арештований відповідно до закону про боротьбу з тероризмом, схваленим у 2000 році", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що напад розслідуватиме антитерористичне управління лондонської поліції.

Раніше стало відомо, що ввечері 25 серпня поблизу Букінгемського палацу в Лондоні поліцейські помітили у чоловіка, який зупинив свій автомобіль біля них, великий ніж та вирішили затримати підозрілу особу. Проте під час арешту він поранив двох поліцейських. Правоохоронцям надали допомогу на місці.

Нікого з членів королівської родини на момент нападу у палаці не було.

Читайте також: У центрі Брюсселя озброєний чоловік напав на солдатів

Водночас із Брюсселя майже у той самий час надійшла новина про те, що там підстрелили чоловіка, який кинувся на двох військових із ножем.

Як відомо, на початку червня у британській столиці стався теракт, під час якого фургон збивав пішоходів, восьмеро з яких загинули, ще 48 були поранені.

У березні нападник вдарив ножем поліцейського і в'їхав у людей на Вестмінстерському мосту - четверо людей загинули, десятки було поранено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-