Путін знову зібрався з візитом до Угорщини

Путін знову зібрався з візитом до Угорщини

Укрінформ
В Угорщині повідомили, що президент Росії Володимир Путін знову прибуде до цієї країни, вже вдруге за рік.

28 серпня його чекають на відкритті чемпіонату світу зі дзюдо в Будапешті, офіційно повідомив керівник Спілки дзюдоїстів Угорщини Ласло Товт, передає "Радіо Свобода".

Він також наголосив, що Путін дав особисту згоду на запрошення цією національною спілки борців дзюдо з Угорщини.

Російський лідер прибуде до угорської столиці літаком в аеропорт імені Ференца Ліста на короткий термін у понеділок 28 серпня у другій половині дня. Крім відвідання спортивних змагань, у нього запланована зустріч із прем’єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном.

Читайте також: Кримчанам по американські візи доведеться їхати у Київ

Як очікують, головною темою їхньої бесіди стане обговорення анонсованого ще кілька років тому Будапештом і Москвою проекту збільшення потужностей АЕС у місті Пакш на Дунаї за рахунок російських державних кредитів.

Востаннє Путін приїздив до Угорщини 2 лютого цього року, щоб провести переговори на тему двосторонніх російсько-угорських стосунків і узгодити терміни початку реалізації багатомільярдного інвестиційного проекту створення другої черги АЕС «Пакш-2».

Читайте також: Путін замінив посла Росії у Штатах

Однак від часу останніх перемов угорський уряд поки що не скористався нагодою отримати бодай частину російського кредиту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-