Теракти в Іспанії: авто терористів зафіксували за перевищення швидкості у Франції

Теракти в Іспанії: авто терористів зафіксували за перевищення швидкості у Франції

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Франції Жерар Коломб підтвердив інформацію про те, що автомобіль марки Audi, який використовувався нападниками в іспанському місті Камбрільс, перед цим сфотографували у Паризькому регіоні за перевищення швидкості.

Про це повідомляє AP з посиланням на BFM-TV.

"За словами міністра, чорна Audi A3 була сфотографована радаром, однак він не зазначив часові рамки чи конкретне місце, коли було зроблено відповідний знімок", - йдеться у повідомленні.

Коломб також додав, що "ця група прибула до Парижа, але це був швидкий приїзд і від'їзд", французькі та іспанські служби співпрацюють у цій справі.

Раніше французька газета Le Parisien повідомляла, що машина проїхала через Паризький регіон приблизно за тиждень до атак у Барселоні та Камбрільсі, де загинуло 15 людей. Інші ЗМІ також повідомляли, що авто бачили на південь від французької столиці в регіоні Ессон.

17 серпня фургон скоїв наїзд на натовп людей у Барселоні на пішохідній вулиці Рамблас. 

Друга атака сталася в каталонському місті Камбрільс, де близько першої години ночі фургон спробував заїхати на пішохідну зону на набережній, проте перекинувся, і ймовірні терористи були вбиті поліцією. 

Читайте також: В Іспанії судять чотирьох підозрюваних у терактах в Каталонії

За останніми даними кількість загиблих у результаті терористичних атак в Іспанії зросла до 15 осіб, понад 100 постраждали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-