Трюдо про терористів: Ці боягузи ніколи не візьмуть гору

Трюдо про терористів: Ці боягузи ніколи не візьмуть гору

Укрінформ
Терористи намагаються залякати світову спільноту та посіяти розбрат, але вони ніколи не зможуть досягти своєї мети.

Про це заявив прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо, коментуючи нещодавні криваві теракти у Іспанії та Буркіна-Фасо.

«Ці нещодавні теракти – ганебні. Вони мають на меті розділити міжнародну спільноту, налаштувавши сусідів один проти одного, посіяти страх та недовіру. Але ці боягузи не переможуть», - сказав Трюдо.

Він наголосив, що людство продовжуватиме пліч-о-пліч стояти перед лицем ненависті «більш об’єднаним та сильнішим». «Ми постанемо упевненими у наших цінностях, цінностях любові, прийняття та сили через різноманіття. Друзі, на хвилі терору, ніколи не забуваймо про те, ким ми є», - зазначив канадський прем'єр.

Як повідомлялося, 17 серпня фургон в'їхав у натовп пішоходів у туристичному центрі Барселони, в районі бульвару Ла Рамбла. Відповідальність за атаку взяло на себе терористичне угруповання «Ісламська держава». Трохи пізніше ще один фургон в'їхав у групу людей у Камбрільсі, що за 120 км від Барселони. Внаслідок атак загалом загинули 14 осіб, близько ста осіб постраждали.

Читайте також: У Британії шукають шляхи запобігання атакам із використанням орендованих авто

За кілька днів до цього у столиці Буркіна-Фасо Уагадугу в результаті атаки ісламістів на ресторан загинули 17 осіб, вісім отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-