У Канаді відбулися сутички між  ультраправими та їх опонентами

У Канаді відбулися сутички між ультраправими та їх опонентами

Укрінформ
У столиці канадської провінції Квебек місті Квебек-сіті відбулися сутички між учасниками мітингу правих сил та їх опонентами.

Як передає кореспондент Укрінформу, радикалам довелося відступити до підземної парковки в центрі міста, де вони нині очікують на поліцейський ескорт.

Мітинг правих сил організувала маловідома місцева організація «La Meute». До нього долучилися близько 200 осіб. Натомість, на антипротест зібралося більше людей, частину із яких складали антифашисти. Раніше влада міста заборонила антипротест, аргументуючи своє рішення необхідністю уберегтися від актів вандалізму та насильства.

Читайте також: У Ванкувері кілька тисяч людей вийшли проти акції ультраправих

Сутички у центрі Квебек-сіті почалися ще до офіційного старту мітингу правих. У їх результаті постраждало кілька осіб, яким надається медична допомога.

Додамо, що прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо засудив мітингарів у Квебек-сіті, назвавши їх «невеликою меншиною расистів». «Ми всі знаємо, що ця меншина не представляє канадців та квебекців. Ми – відкриті, шанобливі та співчутливі люди»,- сказав Трюдо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-