Наїзд на натовп у Шарлоттсвіллі: звинувачений постане перед судом

Наїзд на натовп у Шарлоттсвіллі: звинувачений постане перед судом

Укрінформ
В США у понеділок, 14 серпня, перед судом постане 20-річний чоловік, якого звинувачують в тому, що здійснив наїзд на натовп демонстрантів у місті Шарлоттсвіллі, штат Вірджинія, внаслідок чого одна жінка загинула і багато людей постраждали.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

"14 серпня чоловік, ідентифікований як 20-річний Джеймс Алекс Філдс, постане перед судом. Він був заарештований згодом після інциденту, йому також висунули й інші звинувачення, включно з умисними пораненнями", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 13 серпня федеральні слідчі США висунули йому звинувачення у вбивстві другого ступеня.

Радник президента США з питань національної безпеки Герберт Раймонд Макмастер заявив, що ця подія "відповідає визначенню тероризму".

Читайте також: Мер Шарлоттсвілля поклав на Трампа відповідальність за заворушення

Представники Медичного центру університету Вірджинії заявили, що з 19 поранених 10 нині перебувають у задовільному стані, ще дев’ятеро лікуються амбулаторно.

Як повідомлялося, в суботу під час мітингових протестів чоловік направив свою машину в натовп демонстрантів у місті Шарлоттсвіллі в американському штаті Вірджинія. Внаслідок цього інциденту загинула 32-річна жінка і поранені ще 19 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-