Трамп назвав ворогами всіх, хто проти його твітів

Трамп назвав ворогами всіх, хто проти його твітів

Укрінформ
Нинішній глава Білого дому Дональд Трамп вважає розміщення повідомлень у Twitter єдиним шляхом донесення правди до людей і переконаний в тому, що лише вороги хочуть, щоб він зупинив це робити.

Таку думку він висловив у вівторок у своєму черговому твітер-дописі.

"Тільки ЗМІ фейкових новин і вороги Трампа хочуть, щоб я припинив використовувати соціальні медіа (110 мільйонів людей). Це єдиний шлях для мене, щоб донести правду!", - написав президент США.

Поки невідомо, що саме спонукало президента висловити таку думку саме зараз. Тим не менше, таким чином він спростував припущення, що колишній генерал Джон Келлі, який прийшов на заміну Рейнсу Прібусу на посаді голови апарату Білого дому, переконає Дональда Трампа від розміщення неузгоджених з адміністрацією твітів.

Як повідомляв Укрінформ, висловлювання нинішнього президент США неодноразово створювали складнощі для адміністрації в питаннях, у тому числі, зовнішньої політики. Зокрема, його необгрунтована критика на адресу мера Лондона після терактів у британській столиці, розлютила багатьох жителів Сполученого Королівства, в результаті чого був відкладений візит Трампа до цієї країни.

Читайте також: Замість тисячі слів: як Трамп і Путін спілкувалися жестами на G20

Трамп також критично висловлювався у Twitter й на адресу України, звинувативши її у спробах "саботувати" його кампанію на президентських виборах у США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-