Стрілянина в московському суді: у МВС уточнили кількість загиблих

Стрілянина в московському суді: у МВС уточнили кількість загиблих

Укрінформ
В результаті перестрілки в Московському обласному суді вбиті три фігуранти справи і поранені двоє осіб.

Про це з посиланням на прес-службу ГУ МВС РФ повідомляє РІА "Новости".

Охорона конвоювала п'ятьох арештованих. Під час перевезення в ліфті вони напали на конвоїрів, спробувавши заволодіти їхньою зброєю.

"При аварійному відкритті ліфта при спробі втекти троє заарештованих були ліквідовані, двоє поранені. Співробітник Росгвардії отримав вогнепальне поранення і був госпіталізований, двоє співробітників поліції отримали різні тілесні ушкодження", — розповіла начальник прес-служби ГУ МВС по Московській області Тетяна Петрова.

Читайте також: У московському суді обстріляли конвой: п'ятеро нападників убиті - ЗМІ

З будівлі евакуювали всіх співробітників і відвідувачів, засідання відкладено. Порушено Кримінальну справу про посягання на життя співробітника правоохоронних органів, розкрадання зброї і замах на втечу.

В Красногорській станції швидкої допомоги розповіли, що до будівлі Мособлсуду виїхала бригада медиків. Одного постраждалого доставили в лікарню в Підмосков'ї.

"Поступив чоловік-судовий пристав, і начебто сказали, швидкої ще жінку повинні привести, теж співробітницю. Чоловіка поклали, стан середньої важкості", — сказали в лікарні.

Так звана "банда ГТА" отримала сумну популярність після серії нападів на водіїв у Підмосков'ї. Учасники угруповання розкладали на трасі шипи, а після того, як проїжджаючий автомобіль зупинявся, пробивши шини, розстрілювали водія і пасажирів. Жертвами банди, що отримала назву на честь комп'ютерної гри, стали 17 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-