У московському суді обстріляли конвой: п'ятеро нападників убиті - ЗМІ

У московському суді обстріляли конвой: п'ятеро нападників убиті - ЗМІ

Фото
Укрінформ
У Московському обласному суді сталася стрілянина, є поранені й убиті. За попередніми даними, правоохоронці знешкодили в Мособлсуді п'ятьох злочинців, що напали на конвойних.

Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на джерело.

"За попередніми даними, нейтралізовані п'ятеро злочинців. Перед цим вони напали з вогнепальною зброєю на конвойних", - сказало джерело.

Прес-секретар Мособлсуду Наталія Осипова повідомила "Інтерфаксу", що з будівлі суду йде евакуація у зв'язку з інцидентом на одному із засідань.

Читайте також: Стрілянина у Дніпрі: один із фігурантів залишив лікарню і виїхав за кордон

"Під час судового засідання у своїй справі ми чули в будівлі не менш як 20 пострілів. За свідченнями очевидців, у когось з співробітників (конвоїрів) забрали зброю і стріляли по співробітниках. Я бачила одного пристава - жінку, яка була вся в крові. Кажуть, поранений ще один чоловік", - повідомила адвокат Софія Рубасська. Вона зазначила, що постраждалим надається допомога прибула на місце бригадою швидкої допомоги.

РИА "Новости" повідомляє про чотирьох убитих підсудних.

У свою чергу в ЗМІ з'явилася інформація про те, що в Мособлсуді сталася стрілянина на засіданні з розгляду справи щодо ймовірних учасників так званої "банди ГТА".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-