"Ждите ответа, гады": Рогозін видалив твіт про конфлікт із румунською владою

Укрінформ
Віце-прем'єр Дмитро Рогозін видалив всі твіти про конфлікт із румунською владою, яка не пустили літак з російським чиновником у свій повітряний простір.

Про це пише Meduza.

Рогозін, який перебуває під санкціями ЄС, з кінця липня збирався прилетіти в Кишинів на святкування 25-річчя початку миротворчої операції в Придністров'ї. Його запросив президент Молдови.

Перед поїздкою російського чиновника попередили, що він повинен прилетіти на цивільному, а не на військовому літаку. Врешті, Рогозін 28 липня полетів рейсом S7. На кордоні з Румунією літак розгорнули; румунська влада відмовилася пропустити літак з чиновником, який перебуває під санкціями. Лайнер сів у Мінську. Дмитро Рогозін після цього написав твіт: "Ждите ответа, гады".

Читайте також: Російський Рогозін, «гади» і недоліт

1 серпня Meduza звернула увагу, що цей твіт стертий. Тим не менш, його текст збережений, наприклад, на сайті РІА Новини. Рогозін видалив й інші твіти, зокрема, звернення до співробітниці "Першого каналу", яку він назвав "п'ятою колоною". Також стерті всі його твіти про плани щодо поїздуи в Молдову.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-