Стрілянина в Німеччині: поліція не пов'язує напад із терористами

Стрілянина в Німеччині: поліція не пов'язує напад із терористами

Укрінформ
Поліція міста Констанц, земля Баден-Вюртемберг, де вночі сталася стрілянина в нічному клубі, не бачить в тому, що сталося, терористичного підгрунтя.

Про це повідомляє місцева Suedwestrundfunk

«Поліція виключає терористичний мотив стрілянини на дискотеці в місті Констанці на півдні країни, в результаті якої загинули двоє людей і четверо були поранені. На даний час слідство виходить з того, що чоловік, який стріляв, був один, але версія зі спільниками перевіряється. Мотиви скоєного поки що не зрозумілі», - йдеться у повідомленні. 

Наголошується, що злочинець, 34-річний іракець, був раніше відомий правоохоронцям по не поодиноких дрібних правопорушеннях. Він не є шукачем притулку і мешкав у Констанці вже тривалий час. 

Читайте також: Українців немає серед постраждалих від стрілянини в Німеччині - МЗС

Як повідомлялося, в результаті стрілянини на німецькій дискотеці в ніч на неділю був убитий один і важко поранені троє відвідувачів нічного клубу. 34-річний чоловік, який стріляв, при спробі втекти з місця злочину був поранений, після чого помер у лікарні. При затриманні був поранений також поліцейський, його життю ніщо  не загрожує. 

Фото: swr.de

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-