В аеропорту Кишинева - акція проти приїзду віце-прем'єра РФ

В аеропорту Кишинева - акція проти приїзду віце-прем'єра РФ

Укрінформ
Представники Союзу ветеранів збройного конфлікту на Дністрі 1992 року й члени уніоністських організацій проводять у Кишинівському міжнародному аеропорту акцію протесту проти приїзду у Молдову віце-прем'єра уряду РФ Дмитра Рогозіна.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Молдові.

"Замість хліба й солі, якими ми зустрічаємо бажаних для Молдови гостей, Рогозіна ми зустрічаємо "протестами з сіллю", - заявив один із організаторів акції.

Протестуючі перекрили виїзд з аеропорту, тримаючи у руках плакати з написами "Російська армія - геть з Молдови", а також фотографії молдавських волонтерів, які загинули під час збройного конфлікту 1992 року.

Напередодні ветерани війни на Дністрі оголосили Дмитра Рогозіна персоною нон-грата у Молдові.

Читайте також: Групу російських артистів і депутата Держдуми не пустили в Молдову

Як повідомляв Укрінформ, Рогозін прилітає у Молдову для участі у заходах, приурочених до 25-річчя миротворчої місії на Дністрі. Заходи пройдуть на території Придністровського регіону в суботу, 29 липня.  До цього він має зустрітися з президентом Молдови Ігорем Додоном.

Напередодні для участі у заходах у кишинівському аеропорту прибула група російських артистів і депутат Держдуми Павло Шперов, проте їм було заборонено в'їзд до країни.

Очікується, що у заходах до 25-річчя миротворчої місії у Придністров'ї візьме участь Рогозін, президент Молдови Ігор Додон і лідер невизнаного Придністров'я Вадим Красносельський.

Фото: Lenta.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-