Кривавий атракціон: у США на повній швидкості від'єднався ряд крісел з людьми

Кривавий атракціон: у США на повній швидкості від'єднався ряд крісел з людьми

Укрінформ
Від'єднання рухомих частин атракціону на ярмарку в американському штаті Огайо на повній швидкості коштувало життя одній людині, ще семеро зазнали поранень.

Відео інциденту з телефонної камери очевидців з'явилося в інтернеті, повідомляє Укрінформ.

На відеозаписі видно, як у велетенському атракціоні типу "Fire Ball" ("вогняна куля" - англ.) під час руху на повній швидкості від'єднався ряд крісел з людьми, який вилетів назовні, вдарившись перед цим об землю.

За інформацією правоохоронців, унаслідок інциденту загинув 18-річний юнак. Семеро людей отримали поранення різного ступеню тяжкості та були доправлені до лікарень.

Як повідомили в медичному центрі Wexner університету штату Огайо, двоє пацієнтів перебувають у критичному, один – у важкому стані. Частина поранених була доставлена до медичного центру в Колумбусі. Стан одного з них лікарі оцінюють як критичний, двом іншим була надана допомога, після чого вони були виписані.

У зв'язку з трагічним випадком у громадському місці триває слідство.

Читайте також: Лихоманка денге забрала 300 життів на Шрі-Ланці

Інцидент стався в перший день роботи ярмарку, який має тривати півтора тижні. В парку атракціонів повідомили, що всі розважальні засоби будуть повторно перевірені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-