Новий ставленик Трампа погрожує масовими звільненнями у Білому домі

Новий ставленик Трампа погрожує масовими звільненнями у Білому домі

Укрінформ
Призначений недавно на посаду директора з питань комунікацій Білого дому колишній фінансист з Уолл-Стріт Ентоні Скарамуччі погрожує персоналу своєї команди масовим звільненням з метою припинення витоків інформації.

Про це він заявив у середу у інтерв'ю телеканалу Fox News.

"Я знаю, що перебуваю у відстойнику під назвою Вашингтон, або в болоті під назвою Вашингтон, тож тут практично неможливо буде позбутися будь-якого витоку, але я думаю, ми можемо зробити кардинальні кроки", - заявив Скарамуччі.

Читайте також: Республіканці в Сенаті США знову не змогли скасувати Obamacare

Він уточнив, що "кардинальні кроки" передбачають, у тому числі, повселюдне звільнення персоналу офісу комунікацій Білого дому. У цьому зв'язку він нагадав, що вже звільнив помічника з питань преси Майкла Шорта у вівторок.

У цьому зв'язку новий директор з питань комунікацій зазначив, що хоче дати людям шанс та побачити, як витоки інформації припиняться, щоб продовжувати працювати разом. Водночас він підкреслив, що діятиме "дуже швидко", оскільки наділений відповідними повноваженнями з боку президента.

Читайте також: У Сенаті США повернення Маккейна зустріли оплесками

Нагадаємо: нинішній глава Білого дому Дональд Трамп неодноразово наголошував на необхідності припинити незручні витоки інформації в ЗМІ зі своєї адміністрації. У цьому зв'язку він навіть оголошував війну американським ліберальним медіа, в тому числі центральним телеканалам і друкованим виданням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-