Білий дім: Трамп не має намірів перешкоджати розслідуванню спецпрокурора

Білий дім: Трамп не має намірів перешкоджати розслідуванню спецпрокурора

Укрінформ
В адміністрації президента США Дональда Трампа стверджують, що попри інформацію в ЗМІ про бажання Трампа усунути спецпрокурора Роберта Мюллера від розслідування по Росії, сам президент хоче, щоб слідство довело свою роботу до кінця.

Про це заявила в п'ятницю під час брифінгу в Вашингтоні речниця Білого дому Сара Сандерс, яка замінила на цій посаді Шона Спайсера, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Президент не має абсолютно жодного відношення до тих тверджень, які прозвучали",- зауважила Сандерс у відповідь на запитання про інформацію ЗМІ, що в Білому домі шукають конфлікти інтересів спецпрокурора Мюллера і його розслідування по Росії.

Як підкреслила Сандерс, президент Трамп навпаки "хоче, щоб він (спецпрокурор Мюллер – ред.) завершив цей процес якомога скоріше, щоб ми вже могли відійти від всієї несерйозності речей, пов'язаних з Росією".

Читайте також: Спецпрокурор взявся за активи Трампа

Як повідомляв Укрінформ, ситуація навколо розслідування ФБР щодо діяльності Росії під час виборів у США, а також зв'язків кампанії Трампа з російським урядом останніми тижнями посилило політичне напруження в країні. При цьому найбільш критичною для нинішнього глави Білого дому стала увага спецпрокурора Роберта Мюллера до сімейного бізнесу Дональда Трампа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-