Речник Трампа подав у відставку

Речник Трампа подав у відставку

Укрінформ
Офіційний представник Білого дому Шон Спайсер, який супроводжував кампанію Дональда Трампа, а потім був призначений на посаду речника президента, у п'ятницю офіційно подав у відставку.

Про це повідомило центральне американське видання The New York Times

"Речник Білого дому Шон Спайсер, який зранку п'ятниці подав у відставку, заявив президенту Трампу, що він категорично не погоджується з призначенням нью-йоркського фінансиста Ентоні Скарамуччі в якості директора з питань комунікацій", - пояснило видання можливу причину звільнення Спайсера.

Читайте також: Спецпрокурор взявся за активи Трампа

Президент Трамп офіційно запропонував посаду Скарамуччі о 10-й ранку за місцевим часом, уточнюється в публікації. "Президент попросив Спайсера залишитися, але він відповів Трампу, що вважає призначення (Скарамуччі. – Ред.) великою помилкою", - цитує газета джерело, поінформоване в ситуації. 

The Washington Post звертає увагу, що між Спайсером і Скарамуччі в минулому мали місце серйозні суперечки, так само як і між Скарамуччі й главою адміністрації Білого дому Рейнсом Прібусом. 

Хаос, який виник в оточенні президента Трампа, посилився на тлі розширення розслідування ФБР і офісу спеціального прокурора щодо втручання Росії у внутрішні справи в США, зауважує видання.

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-