Маккейн обіцяє скоро повернутися до роботи

Маккейн обіцяє скоро повернутися до роботи

Укрінформ
Попри діагностовану злоякісну пухлину головного мозку американський сенатор Джон Маккейн  висловлює повну готовність до боротьби з хворобою та швидкого повернення до роботи.

Про це він написав у Тwitter у відповідь на побажання здоров'я від світових лідерів, а також колег та друзів, повідомляє Укрінформ.

"Я дуже вдячний за висловлену підтримку – й на жаль для моїх спаринг-партнерів у Конгресі я повернуся скоро, очікуйте!"- зауважив сенатор у оптимістичному дописі на своїй сторінці в соціальній мережі. 

Після оприлюднення офісом Маккейна його діагнозу в середу, сенатор почав отримувати листи, дописи та заяви з підтримкою та побажаннями  видужання.

Зокрема, президент США Дональд Трамп випустив заяву з цього приводу, у якій вказав: "Сенатор Джон Маккейн завжди був борцем. Меланія та я - в  молитвах за сенатора Маккейна, Сінді та всю його сім'ю. Скоріше одужуйте!". 

Читайте також: Маккейн: За заявою Захарченка про "Малоросію" стоїть Путін

Віце-президент Майк Пенс висловив свою підтримку у Тwitter: "Карен і я молимося за сенатора Джона Маккейна. Рак забирає не того хлопця. Джон Маккейн - боєць, і він виграє цей бій також. Благослови Господь!". 

Здоров'я другу України побажав і Петро Порошенко: "Щира підтримка сенатору Джону Маккейну, його сім’ї та рідним! Ми глибоко стурбовані й бажаємо одужання нашому надійному та справжньому другу!". 

Серед іноземних лідерів Маккейна підтримав прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу: "Бережи Вас Господь, сенаторе Джоне Маккейне. Герой. Боєць. Друг. Ізраїль з Вами!". 

До побажань скорішого одужання приєдналися також колишні президенти США Білл Клінтон і Джордж Буш-молодший, екс-держсекретар Джон Керрі, колишній кандидат в президенти від республіканців Мітт Ромні, друзі сенатори й конгресмени. Серед тих, хто також висловив підтримку, були Військово-морські сили США, Американське Тихоокеанське командування та багато інших.

Як повідомляв Укрінформ, у середу офіс сенатора-республіканця від штату Аризона оприлюднив заяву. У ній йшлося, що аналізи зразків тканин, взятих під час операції у Джона Маккейна, засвідчили наявність у нього злоякісної пухлини головного мозку. При цьому зазначалося, що сам Маккейн та його сім'я розглядають подальші варіанти лікування сенатора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-