У Маккейна діагностували пухлину головного мозку

У Маккейна діагностували пухлину головного мозку

Укрінформ
Аналізи зразків тканин, взятих під час операції у американського сенатора Джона Маккейна, засвідчили наявність у нього злоякісної пухлини головного мозку.

Зараз розглядається подальші варіанти його лікування, повідомило в середу ввечері американське видання The Washington Post.

"Офіс 80-річного Маккейна, кандидата від республіканців на посаду президента в 2008 році і американського сенатора, який представляє штат Аризона з 1987 року, випустив заяву з клініки Maйo, у якій йдеться, що після проходження процедури видалення тромбу навколо його лівого ока минулого тижня, подальша патологія тканин показала, що з кров'яним згустком пов'язана первинна пухлина головного мозку, відома як гліобластома", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Маккейн почувається добре після операції – речник

При цьому зауважується, що сенатор та його сім'я переглядають подальші варіанти лікування разом з групою медичної допомоги клініки "Майо". Ці варіанти можуть включати поєднання хіміо- та радіотерапії.

Як повідомляв Укрінформ, сенатору Джон Маккейн минулого тижня переніс операцію у лікарні в його домашньому штаті Аризона. Після хірургічного втручання законодавець почувався добре та мав намір повернутися до роботи в Вашингтон якомога скоріше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-