У Гамбурзі розпочалася офіційна зустріч Трампа й Путіна

У Гамбурзі розпочалася офіційна зустріч Трампа й Путіна

Оновлено
Укрінформ
У Гамбурзі на полях саміту G20 близько 17.15 за київським часом розпочалася перша офіційна двостороння зустріч президентів США Дональда Трампа і Володимира Путіна.

Про це повідомляють власні кореспонденти Укрінформу.

"З нетерпінням чекаю можливості обмінятися думками, це буде позитив як для Росії, так і для США, для всіх. Для мене велика честь зустрічатися з Вами", - заявив на початку переговорів американський лідер.

Путін, зі свого боку, підкреслив, що "дуже радий познайомитися" з американським президентом, з яким говорив по телефону кілька разів. Але, зауважив він, «звичайно, телефонних розмов ніколи недостатньо, якщо ми хочемо вирішувати гострі питання двостороннього порядку денного і найбільш важливі, гострі питання міжнародного порядку денного», для цього потрібні особисті зустрічі. Зараз така можливість з’явилася. Російський лідер висловив сподівання на досягнення результатів за результатами переговорів.

Читайте також: Неофіційне спілкування на G20: Трамп поплескав Путіна по спині

Зустріч проходить у присутності глав зовнішньополітичних відомств двох країн – державного секретаря США Рекса Тіллерсона й міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова.

Як повідомлялося, очікується, що сторони обговорять, зокрема, українське питання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-