Пожежа у Grenfell Tower може обійтися страховикам у $64 мільйони

Пожежа у Grenfell Tower може обійтися страховикам у $64 мільйони

Укрінформ
Страхова компенсація у зв'язку з пожежею у лондонській житловій багатоповерхівці Grenfell Tower може сягнути 50 мільйонів фунтів стерлінгів ($64,80 млн).

Про це повідомляє Reuters з посиланням на норвезьку страхову компанію Protector Forsikring, яка є страхувальником Grenfell Tower.

"Як заявляє страхова компанія, усі збитки попередньо оцінені у близько 50 млн фунтів стерлінгів", - йдеться у повідомленні.

У компанії додали, що цифри є попередніми.

Раніше компанія заявляла, що пожежа коштуватиме страхувальникам понад 25 мільйонів фунтів стерлінгів ($32,4 млн), при цьому 20 мільйонів мали покривати збитки, завдані самій будівлі, а решта пішла б на додаткові витрати, такі як альтернативне житло для потерпілих.

Читайте також: Пожежа у Grenfell Tower: ЗМІ показали, у що вилилася економія на матеріалах

Зазначається, что Protector Forsikring працює у партнерстві з найбільшим перестрахувальником Munich Re, яка сприятиме в роботі.

Як повідомлялося, щонайменше 80 людей загинули або зникли безвісти та вважаються загиблими в результаті пожежі, яка спалахнула у 24-поверхівці Grenfell Tower 14 червня. Правоохоронні органи заявляють, що точна кількість загиблих може стати відома лише наступного року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-