Під час візиту Трампа Польща

Під час візиту Трампа Польща "перекриє" небо

Укрінформ
Польська агенція повітряного руху (PAZP) запроваджує обмеження з 5 по 7 липня на польоти в районі Варшави повітряних суден у період візиту до Польщі Трампа та проведення саміту “Трьох морів”.

Про це інформує PAZP на своєму сайті.

“З метою створення умов для гарантування безпеки у повітряному просторі під час візиту президента США Дональда Трампа, а також саміту “Трьох морів” з 5 по 7 липня 2017 року, на прохання військової сторони визначено зони обмеження для польотів у зонах EA200 i EA201”, - йдеться у повідомленні PAZP.

Перше обмеження стосується 5-кілометрової зони над Варшавою, а друге - зони радіусом 55 км.

При цьому паралельно скасовуються заборони на польоти повітряних суден на цей період навколо Вроцлава, де попередньо планувалося провести саміт “Трьох морів”.

У зонах обмежень повністю забороняється виконувати польоти літакам, окрім тих, які перевозять перших осіб держави (статус HEAD), а також літаків, які виконують аварійно-рятувальні, медичні та пожежні функції.

Літаки, які здійснюють польоти до Варшави, повинні зберігати постійний зв'язок із службою повітряного руху. На цей період літакам забороняється включати аеропорт у Варшаві до плану польотів в якості запасного летовища.

Читайте також: Варшава очікує на оцінку Трампом дій Росії

Як повідомляв Укрінформ, 5 липня Трамп прибуває до Варшави, де наступного дня зустрінеться з президентом Польщі Анджеєм Дудою, виступить з промовою у центрі міста, а також зустрінеться з лідерами 12-ти країн - учасниками варшавського саміту “Трьох морів”. Після цього, 7-8 липня, він перебуватиме на саміті G20 у Гамбурзі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-