Британець піде під суд за брехню про втрату сім'ї на пожежі в Grenfell Tower

Британець піде під суд за брехню про втрату сім'ї на пожежі в Grenfell Tower

Укрінформ
У Великій Британії чоловіку висунули звинувачення у шахрайстві за спробу заробити гроші та отримати житло після його обману про втрату дружини та сина під час трагічної пожежі у лондонській багатоповерхівці Grenfell Tower, внаслідок якої загинули принаймні 80 людей.

Про це повідомляє The Times.

"52-річний Ань Нху Нгуєн, який не має постійного місця проживання, стверджував, що він втратив сім'ю, намагаючись домогтися фінансової підтримки", - йдеться у повідомленні.

Британські офіцери напередодні вночі заявили, що Нгуєн був затриманий та перебуває під вартою. Сьогодні чоловік постане перед Вестмінстерським судом.

Як зазначається, під час пожежі у житловій багатоповерхівці Grenfell Tower загинули щонайменше 80 осіб, однак правоохоронці застерігають, що точна кількість жертв може бути невідома аж до кінця року.

Раніше повідомлялося, що прем'єр Британії Тереза Мей пообіцяла швидко знайти нове житло для жителів Grenfell Tower, які залишилися без даху над головою, а також виплатити компенсації та розібратися, чому будівля була охоплена вогнем так швидко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-