В Австралії триває розслідування причин авікатастрофи легкомоторного літака

В Австралії триває розслідування причин авікатастрофи легкомоторного літака

Укрінформ
У штаті Південна Австралія зазнав аварії легкомоторний літак.

В результаті інциденту загинуло троє людей, слідчі встановлюють причини авіаварії, повідомляє news.com.

«Наразі наша команда, що складається з чотирьох слідчих, відбула до місця катастрофи, де буде вивчати місце падіння літака та його уламки, а також збиратиме будь-яку інформацію про аварію, у тому числі свідченння очевидців», - повідомило у своїй заяві Австралійське бюро з безпеки транспорту (ATSB).

Повідомляється, що одномоторний літальний апарат SOCATA TB-10 Tobago розбився неподалік аеродрому міста Маунт Гамбір, що розташоване у понад 400 км на південний схід від столиці штату Аделаїди, неподалік кордону зі штатом Вікторія.

Літак належав організації Angel Flight, яка надає безкоштовні авіаперевезення пасажирам з віддалених районів, котрі потребують доступу до спеціальноого медичного обслуговування.

На борту літака у момент його падіння перебували 78-річний пілот Грант Гілберт та двоє пасажирів - 43-річна жінка та її 16-річна донька. Всі вони загинули.

Це вже друга серйозна авіакатастрофа у Південній Австралії за останні два місяці, включаючи аварію літака Cessna Conquest, експлуатованою чартерною компанією Rossair, що зазнав аварії у травні, під час якої також загинуло троє людей, котрі перебували на борту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-