Томських пенсіонерок судили за відеозвернення до Путіна

Томських пенсіонерок судили за відеозвернення до Путіна

Відео
Укрінформ
Жительку Томська, 57-річну Галину Шергіну, оштрафували на 20 тисяч рублів за запис відеозвернення до президента РФ Володимира Путіна, другу пенсіонерку, яку теж віддали під суд, госпіталізували.

Про це повідомляє телеканал ТВ2.

«Томська пенсіонерка, 57-річна Галина Шергіна, визнана судом винною в організації несанкціонованого пікету (стаття 20.2 КоАП «Порушення порядку організації або проведення зборів, мітингу, демонстрації, ходи або пікетування» - ред.) й оштрафована на 20 тисяч рублів. Інша пенсіонерка, 70-річна Катерина Гавриліна, яка обвинувачується в тому самому правопорушенні, після трьох днів перебування в суді госпіталізована по швидкій і зараз лежить у лікарні», - йдеться в повідомленні.

Шергіна 15 червня разом з дванадцятьма іншими жителям Томська записала відеозвернення до президента РФ біля будинку обласної адміністрації. Вони намагалися привернути увагу Путіна до корупції в правоохоронних органах.

Як повідомлялося, 15 червня президент РФ провів «Пряму лінію», впродовж якої відповідав на запитання жителів країни. Запис відеозвернення в Томську проходив під час «Прямої лінії».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-