Сміттєва криза добралася і до Греції: протестують комунальники

Сміттєва криза добралася і до Греції: протестують комунальники

Укрінформ
Із початку тижня у Греції через страйк працівників комунальної сфери в містах по всій країні спостерігається скупчення сміття.

Про це повідомляє ВВС.

"Найбільш постраждалими від скупчення сміття виявилися туристичні зони Афін. Проблеми також спостерігаються в північному місті Салоніки та на острові Корфу", - йдеться у повідомленні.

Протягом декількох днів члени муніципального робітничого союзу блокували вантажівки, які мали вивозити сміття, що створило перешкоди для пішоходів на тротуарах. Ситуація ще гірша біля різноманітних ресторанів та кафетеріїв, де щhttps://www.ukrinform.ru/tag-avtomobilоденно з'являється велика кількість відходів.

Повідомляється, що протестувальники сьогодні відправилися до будівлі Міністерства внутрішніх справ у центрі Афін, оголосивши 24-годинний страйк. Вони побоюються, що до 10 тисяч працівників можуть втратити роботу, коли закінчаться їхні контракти.

Протестувальники також підпалили сміття біля МВС та кидали в будівлю фарбою. У відповідь правоохоронні органи розпилили сльозогінний газ, щоб зупинити штурм будівлі.

Фото: ЕРА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-