Кількість жертв пожежі у лондонській Grenfell Tower зросла до 79

Кількість жертв пожежі у лондонській Grenfell Tower зросла до 79

Укрінформ
Кількість людей, які загинули чи зникли безвісти та вважаються мертвими внаслідок пожежі у лондонській житловій багатоповерхівці Grenfell Tower зросла до 79 осіб.

Про це повідомив командир лондонської поліції Стюарт Канді, інформує The Guardian.

"Це дуже складна ситуація. На жаль, сьогодні станом на 8 ранку число (загиблих - ред.) збільшилося. Вважаю, що є 79 людей, які або загинули, або зникли безвісти і, на жаль, я повинен припустити, що вони мертві", - заявив Канді, додавши, що спеціально навчені офіцери надають психологічну підтримку сім'ям загиблих.

Як повідомляється, ця цифра може змінюватися, оскільки роботи з пошуку триватимуть протягом найближчих тижнів, однак істотних змін не очікується.

Зазначається, що п'ятеро з мертвих тіл уже були офіційно ідентифіковані.

"За останні 48 годин нашими слідчими було докладено величезних зусиль, щоб повністю, як це можливо, зрозуміти, скільки людей зникли безвісти та хто був у Grenfell Tower у ту ніч. Якщо вони зникли безвісти, я вважаю, що вони, на жаль, теж мертві", - наголосив командир лондонської поліції.

Він також додав, що окремі сім'ї втратили більше ніж одного члена родини.

Раніше командир столичної британської поліції Стюарт Канді заявляв про 58 осіб, які зникли безвісти та вважаються загиблими в результаті пожежі.

Поліція Лондона оприлюднила нові фотографії та відео, зроблені всередині знищеної вогнем багатоповерхівки Grenfell Tower.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-